Oliver Serveis de Transport i logística

Som una empresa mallorquina dedicada al transport de mercaderies-paqueteria i càrregues completes així com les activitats complementàries.
A Serveis de Transports Oliver intentem conèixer i comprendre les necessitats actuals i futures dels nostres clients amb la finalitat d'orientar la nostra activitat cap a l'objectiu de poder-vos satisfer tan bé com sigui possible. 
Som especialistes en el transport i distribució a Mallorca amb connexions amb la península i les Illes Balears. Tenim aliances amb altres organitzacions del nostre sector que operen en àmbits geogràfics diferents al nostre i que compleixen amb els paràmetres de qualitat de la nostra empresa. Oferim els nostres serveis amb la península, Illes Canàries i Europa amb la màxima seguretat amb el compliment dels requisits convinguts amb els nostres clients. Alhora formem part integral d'aquelles empreses del sector que necessiten un col·laborador a Mallorca i per extensió a les Illes Balears amb les màximes garanties de qualitat.

  Història de l'empresa

  • 1958 Jaume Oliver inicia els serveis de transport i encàrrecs “recadero” entre el municipi de Selva, a la comarca del Raiguer i Palma.
   1978 S'amplia la zona de repartiment en els municipis de Campanet i Búger, iniciant així el procés d'expansió a la resta de municipis del Raiguer que culminarà l'any 1987 cobrint tota la comarca.
   1980 Incorporació de Bernat Oliver, segona generació, a l'activitat empresarial.
   1982 Començament de la realització de serveis des de /a l'aeroport de Palma com a complement al transport aeri. 
   1992 Inici dels serveis a grans superfícies comercials de la capital i a xarxes de distribució en tota l'illa.
   1996 Obertura de magatzem a Palma, en el Pol. Ind. de Son Castelló.
   1997 Es crea la societat Logística Oliver, S.L. que absorbeix tota l'activitat amb el nom comercial de Serveis de Transport Oliver.
   1998 Acord de corresponsalía a Mallorca amb Inter Ramoneda S.A. que permet començar a oferir serveis amb la península, Canàries i estranger sense altres intermediaris de la illa.
   1999 Adquisició de la primera tractora amb la qual cosa podem realitzar serveis d'arrossegament de contenidors amb mitjans propis i millora d'altres serveis. Trasllat a la nau del Pol. De Marratxí amb molls de descàrrega i major superfície per a operacions i magatzematge.
   2000 Acord de corresponsalía amb Transports Ramoneda, posteriorment RDA Xarxa de Distribució Avançada, permetent oferir servei urgent de paqueteria cobrint tot l'estat.

Missió:

La nostra missió consisteix a realitzar serveis de transport i les seves activitats complementàries, complint els terminis de lliurament convinguts, facilitant la informació de forma clara i àgil, manipulant la mercaderia correctament per poder-la lliurar en perfecte estat i complint amb els altres compromisos adquirits amb els nostres clients.

Visió:

Ser una empresa de referència a la illa de Mallorca quant a fiabilitat en el compliment dels compromisos adquirits, professionalitat a tots els nivells, adaptada a les noves tecnologies i reconeguda en el seu esforç en facilitar el desenvolupament personal de l'equip humà que la conforma.

Valors:

Compromís, honestedat, consideració, amabilitat, cortesia i esperit de servei són els valors que desitgem percebin totes aquelles persones que d'una manera o un altre s'interrelacionen amb la nostra organització. També ens esforcem a actuar amb el màxim respecte amb el medi ambient.

El factor humà és bàsic per poder aconseguir el màxim nivell d'excel·lència.
Disposem de magatzem amb molls de càrrega i descàrrega, prestatgeries per emmagatzematge de mercaderia paletizada, vehicles equipats amb plataformes elevadores i tractora per a arrossegament de contenidors.
A nivell nacional els nostres clients poden beneficiar-se dels mitjans de RDA Ramoneda (Xarxa de Distribució Avançada) amb 63 centres troncals de distribució amb una flota de plaça superior a 425 vehicles amb més de 1750 rutes de distribució capil·lar.
Els serveis amb les illes canàries els realitzem amb Inter Ramoneda Canarias, empresa amb àmplia experiència especialitzada en el transport marítim península / Illes Balears i islasCanarias.

flota